Dok Fahrudin Radončić muku muči da dokaže kako je pokraden, a Dnevni avaz u današnjem izdanju piše o tome i zakonskoj obavezi CIK-a da ponovi izbore, u krvavoj Krajini SDA ćuti i muti!

Navikla je SDA mutiti sa svakim. Danas te pljune, sutra s tobom uđe u vlast. Navikla je i pred izbore da u druge stranke uvaljiva trojance koje bi kasnije, u slučaju prolaska u Skupštinu, koristila za svoje ciljeve. Na svašta nešto od SDA navikao je narod Krajine u ovih dvadeset i kusur godina, jer NAROD ZNA da dok je ovaca biće i čobana.

Agan Bunić, nekadašnji načelnik Općine Bužim ispred SDA i prvi čovjek Odbora za očuvanje bužimske SDA, kako nezvanično doznajemo, mogao bi odigrati novu utkamicu za SDA. Iako nemamo potvrdu da je ova informacija i mogućnost 100% tačna, ne bi nas to nimalo iznenadilo.

Obično čovjek kad sve u životu ima: dobar posao i plaću, dobru kuću i automobil, svi u porodici situirani, onda počne da traži još, pogotovo kad mu se ta mogućnost otvori. Kako će biti sa Aganom i skupštinskom većinom moraćemo sačekati da vidimo. Ali zasigurno ni njegovo maslo nije za ramazana.