Ugledajući se na svog duhovnog i idejnog vođu Asima Kambera, dvojac Hušić-Handanagić, koji “upravlja” cazinskom SDA ili barem onim što je od nje tamo ostalo (sve su rastjerali) u svojoj mržnji prema Nerminu Ogreševiću i stranki koju vodi (A SDA) čini se da su otišli korak dalje čak i od sarajevskih zelenih botova.

Oni su u svrhu svakodnevnog blaćenja Ogreševića i A SDA dali izraditi internet stranicu (drukčije se ne može nazvati jer ne liči na medij) specijalno namjenjenu samo za blaćenje Nermina Ogreševića. Detaljnim uvidom ni laiku to nije teško otkriti, jer na tom kvazi mediju nadritekstovi pisani u kancelarijama SDA Cazin, a po uzoru na Kamberove blogove, olajavaju samo i isključivo Ogreševića, A SDA i sad POMAK koji je stao s njima zajedno u koaliciju. 

Portalom upravlja momak iz Cazina, kojeg nećemo ovaj put imenovati da ga ne obrukamo iako se on sam već dobro obrukao povraćajući svakojake gluposti na fejsbuk stranici Hate Crew Cazin. 

Naravno, sve za zelene konvertibilne marke, dok ne ode preko granice jer i sam je svijestan da mu SDA i dvojac Hušić-Handanagić neće dati posao.

Treba na kraju istaći i to da je ovaj portal dokaz koliko se i koga se SDA Cazin i SDA USK najviše plaše na ovim izborima, jer znaju sve o njima i u slučaju dolaska na vlast moglo bi se desiti svašta.

P.S. Naravno, Mojcazin.com i blog Asima Kambera su neovisni. Treba li to uopće i napominjati, pa to se podrazumijeva ako je to Kamber rekao, jer on je “Tito” što reče Šuhret Fazlić. A kad Tito nešto kaže, svi moraju da klimaju glavom i bezuslovno prihvate. Vidimo se 7. oktobra ako Bog da!