Dževad Muslimović, nesuđeni krajiški premijer i Kamberov AS iz rukava, čovjek kojem se još uvijek sudi za kriminal i primanje mita u slučaju Unsko-sanske šume, izabran je za šefa interne kontrole u Unsko- Sanskim šumama, kako neslužbeno saznaje naš portal, a istu informaciju objavio je i portal Normala.ba

PAŽNJA: Još jednom ponavljamo: Čovjek protiv kojeg se vodi krivični postupak zbog Unsko-sanski šuma i koji je 2014. godine, uhapšen u akciji “Koverta“ zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo iz člana 342. KZ FBiH „Organizirani kriminal“, u vezi sa krivičnim djelom iz člana 380. KZ FBiH „Primanje dara i drugih oblika koristi“, krivičnim djelom iz člana 383. KZ FBiH „Zloupotreba položaja ili ovlaštenja“ i krivičnim djelom iz člana 382. KZ FBiH „Protivzakonito posredovanje“.

Upravo zbog ovog čovjeka Asim Kamber je upregao svu svoju snagu, čak u jednom momentu glumeći “velikog svjetskog novinara” koji tobože donosi bombastične priče ili Trampa svjetski poznatog twiteraša, pokušavajući izvršiti pritisak na pravosudne institucije nebi li se Muslimović izvukao.

OVIM ČINOM SDA USK I ASIM KAMBER UDARAJU JOŠ JEDAN ŠAMAR KRAJIŠKOM PRAVOSUĐU, POLITICI I CIJELOJ JAVNOSTI.