Redakcija našeg portala je u posjedu dokumenta u kojem Sud potvrđuje da je, u slučaju Admira Hadžipašića i pokušaja ucjene i iznude novca putem prijetnji sa video snimkom, nakon suđenja Ramić D. i Zulić I., Sud naredio MUP-u USK da uništi svu dokumentaciju i materijale izuzete iz kuće D. Zulića.

viber image

Čudno je kako to da je nakon svega video kojeg je Sud u presudi ocjenio kao nerelevantan za dokazivanje seks ucjene, ipak došao u posjed fedralnog zastupnika Asima Kambera (SDA Sanski Most)???

Da li su to pravosudne i sigurnosne institucije postale privatne ustanove iz kojih svako ko želi može iznositi materijale? I da li će biti istraženo kako je video izašao iz MUP-a USK, to ćemo vidjeti u budućnosti. Javnost treba da prati ovaj slučaj i šta će se desiti sa onima koji su nezakonito zloupotrijebili materijale pustivši ih u javnost. U ovoj zemlji se konačno mora početi poštovati zakoni i niko ne smije biti IZNAD NJIH!!!!

P.S. Gospodin Kamber nije ni svijestan da je s ovim samo povećao rejting A SDA stranke, jer iako je sve ovo smiješeno i ne dokazuje nikakvu seks aferu, gospodin Hadžipašić je odlučio da se povuče sa svih javnih funkcija u stranci, čime je dokazao, kako on tako i A SDA stranka, da su iznad ostalih stranaka posebno SDA Krajine koja je u svojim redovima imala jednog Galijaševića Emdžada, Muslimovića i druge za koje se borila i zalagala uprkos svemu.