Sutra će se održati sjednica Skupštine Radio televizije Unsko-sanskog kantona na kojoj će se, javlja naš izvor blizak DF-u, krenuti u rušenje direktor Izana Mustafića.

Glavnu ulogu u Mustafićevom rušenju na sebe je preuzeo Emil Šehić uposlenik JU Služba za zapošljavanje. Najčudnije je to što Šehić uopće nije pokazivao zanimanje za politiku sve ove godine i najednom je prihvatio angažman DF-a USK, koji ga je postavio u nekoliko odbora javnih institucija na području Unsko-sanskog kantona. 

Šta se desilo sa Šehićem, koji je inače bio fin čovjek, pa da se prihvati dželatskog posla odsijecanja glave direktoru Mustafiću, nikome još nije poznato. Svijestan je Šehić da se s ovim činom neće proslaviti i da će biti crna ovca u očima mnogih uposlenika ovog javnog servisa, ali on vjerovatno zna zašto to  radi…

P.S. Interesantno je to da je Asim Kamber (SDA) u nekoliko navrata u svojim opskurnim piskaranjima na sada već ugašenom blogu, kidisao na Mustafićevu glavu, odavši time kako ‘možda’ baš on ima veze sa svim dešavanjima oko RTV USK.