Danas je na facebook stranici ‘Naš Bihać’ koju vodi uposlenik u Vladi Unsko-sanskog kantona, objavljen stari video kojim se davno pokušalo podvaliti federalnom zastupniku Admiru Hadžipašiću, a cijeli slučaj je završen na sudu i akteri su osuđeni na uvjetnu kaznu.

Izvlačiti materijalne dokaze iz pravosudnih institucija nije legalno niti legitimno, a kako to radi Asim Kamber, jučer je objasnio portal Normala.ba tekst možete pročitati na slijedećem linku:

http://normala.ba/2018/05/09/pravosudna-mafija-i-uzoriti-bloger-objavljeni-transkripti-na-kamberovom-blogu-o-ljubavnicama-muslimovicevog-vozaca-nisu-jos-koristeni-u-dokaznom-postupku/

Screenshot_1

Portal MojUsk.ba koji je Denis Šabulić prodao bliskom prijatelju Šemsudina Dedića, a vode ga momci iz SDA, vješto je podvalio ovu priču, kopirajući sa portala Klix.ba samo dio teksta bez izjava Admira Hadžipašića, kako bi od svega napravio pompu i buum vijest.

Čisti KLIKBEJT Što bi rekli HDZ i SDA plaćenički Brkanov portal Raskrinkavanje.ba čiji vlasnik je narkoman i metalac Brkan brat od dobro poznatog Darka Brkana po izjavi o zlatnim kašikama.

Evo šta je Hadžipašić rekao u izjavi za Klix.ba:

Hadžipašić pak tvrdi da je sve izvučeno iz konteksta. 

“Isječen je dio kada sam joj rekao se priča završava i da ne želim s njom nikakvu komunikaciju, to sam joj jasno dao do znanja. Rekao sam joj da sve što je ranije rečeno može smatrati jednom zezom i da je sve bila šala zato što je pitanje bilo glupo. Nakon toga kreću ucjene, vodio se sudski postupak, akteri su osuđeni na uvjetnu kaznu zatvora i novčane kazne. Priznali su krivicu na sudu”, rekao nam je Hadžipašić.