Već duže vremena mr. Husein-efendija Kovačević, glavni imam Medžlisa Islamska zajednice Sanski Most, te oficir i demobilisani borac Armije RBiH, pripadnik 505. Bužimske viteške brigade, žrtva je bolesne politike Asima Kambera (SDA) lokalnog šerifa u općini Sanski Most.

Zastrašivanja, prijetenje, ucjene, praćenje i slične stvari su strategija na osnovu koje Asim Kamber SUVERENO vlada općinom Sanski Most. Radi se o čovjeku koji se nije borio u ratu za Krajinu, niti je istinski Bošnjak osim što koristi probošnjačku stranu SDA već 20 godina, da preko njene platforme upravlja ovom općinom, a od 2016. godine i rušenja vlastitog kadra premijera Izudina Saračevića, i saradnjom sa Laburistima Fikreta Abdića, i kantonom na VELIKU ŽALOST svih Krajišnika koji mu to neće oprostiti.

O svoj SUROVOSTI Kamberove bolesne poltike danas je javno progovorio i njena glavna žrtva sanski imam Husein Kovačević koji je otkrio kako mu je Kamber rekao da ga svake hutbe prati njegovih 30 ljudi.

O Kamberovim politikama i vladanjem Sanskim Mostom, te o uticaju na vjerske krugove, poslušajte u dijelu današnje hutbe Huseina Kovačevića