Mekoli Kalkin (Macaulay Culkin) je bio “čudo od djeteta”, kada smo ga sredinom devedesetih godina gledali kako glumi u filmovima “Sam u kući”. Zavolio ga je čitav svijet, a onda je u tinejdž-godinama krenuo “drugačijim putem”. Radio je na manje i više popularnim projektima, ali mediji su se više bavili njegovim ponašanjem.

Odao se narkoticima, a nekoliko puta kružile su vijesti da je na ivici života, ili da je čak umro.

“Stalno umirem”, našalio se Mekoli u emisiji Džimija Felona.

– Prvi put kada se dogodilo, nazvao me je advokat. Imao sam 15, 16 godina. ‘Mek jesi li ti?’ rekao sam ‘Da’. ‘OK, samo da provjerim jesi li dobro, jer je CNN javio da si umro – dodao je glumac.

Mekoli jeste imao problema s opijatima, i neko vrijeme izgledao kao da umire, ali je probleme ostavio za sobom.

– Sada po vijestima o svojoj smrti mogu da navijem sat, jer se dešavaju jednom ili dva puta godišnje –  ispričao je glumac.

Mekoli se posvetio internet-stranici bunnyears.com, na kojoj objavljuje detalje iz svog života, uči ljude kako da se hrane, daje savjete za putovanja, piše o videoigricama, ili hrvanju, budući da je ljubitelj tog sporta.

macaulay-culkin-home-alone-theories

Džimiju je otkrio da je tek nedavno otvorio profile na društvenim mrežama, a sa slavnim američkim TV voditeljem napravio je svoj prvi selfi u životu.

/cdm.me