Da na društvenim mrežama ima svakakvih pacijenata, odavno već znamo. Ali vrhunac gluposti koju ljudi ispoljavaju ogleda se u pravljenju lažnih profila na kojima su slike razgolićenih ženskih osoba i izmišljeni fan pejdžovi na kojima se plasiraju jeftine i izmišljene seks priče.

Cilj je, naravno, masu ovaca kojih ima na društvenim mrežama (kažemo ovaca jer takve profile i stranice zaprate uglavnom likovi sa nižim koeficijentom inteligencije u kojima je pamet u gađama) navući da prate te profile i stranice a onda im kad kampanja počne zadati završni udarac.

Tužno je samo kako lideri političkih stranaka padaju na takve gluposti jeftinih likova kojim se ponude da za par stoja rade kampanju zasnovanu na takvim glupostima. Pa koja će budala nakon što skonta da je profil pola godine šerovao razgolićene sličice i lažnjak seksi priče, da se zalijepi na priču kada bustovani oglasi sa slikama i reklamama istrošenih političara krenu?!!!

I za ovacu, ma koliko navina bila, ovakvi potezi samo prave kontra efekat. Bolje platiti profesionalce a ne blamirati se sa takvim glupostima.